Eindelijk is dat vestje klaar!!!

Met heel veel goesting ben ik aan dit jasje uit Zo Geknipt begonnen. Maar de goesting was snel over…foutjes in de stof, beetje herknipt en ik kon terug verder. Alles verliep goed en dan alles door het keergat…niet goed!!!! Mouwen waren compleet fout, welke stap heb ik fout gedaan? Mouwen losgemaakt, keergat toegestikt en alles goed gestoken. Buitenstof en voering van de mouwen gespeld en dan vast gestikt. Al bij al viel het wel mee en ben ik blij met het resultaat, hopelijk het baby’tje ook die het zal dragen :-).

Vic zijn beer zag het jasje wel zitten, de kopspelden i.p.v. witte drukknoopjes (niet meer op voorraad) prikten wel een beetje.

Dit bericht is geplaatst in Heterdraad. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *