Kroon voor een jarige koning

Op 6 januari was Vic jarig. Het feest ging een dagje eerder door. ’t Was dus tijd voor een nieuw projectje met daarop volgend het driekoningenfeest op Vic zijn school. Dat werden 2 kronen van Mina Dotter ,waarbij ik voor de eerste keer flockfolie heb gebruikt, hoe sommigen dit zo precies en knap kunnen uitsnijden, zonder Silhouette Cameo, respect!! En omdat ik geen inspiratie had voor het driekoningenfeest een simpele cape, met een super handig GRATIS patroon  dat nog kan dienen wanneer hij voor super held wilt spelen. Het masker zal voor een volgende keer zijn, misschien tegen carnaval, ook dit GRATIS patroon kan je op de vorige link vinden.

Kroon 2 Kroon 1 3 koningen 2 3 koningen 1

Dit bericht is geplaatst in Heterdraad. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *