Nog een boekske

Op zoek naar een goed boek in de boekhandel botste ik op enkele patronen van “La Maison Victor“. Ik had nog enkele geschenkencheques en ik dacht ideaal. Enkele patronen met DVD waarop de uitleg stap voor stap wordt getoond, een beginnend naaister kan zich niet beter wensen . Met al een stuk of 3 patronen in de hand nog eens bij de tijdschriften gekeken en ja daar lag het magazine van La Maison Victor, met dan nog eens alle patronen in + uitleg! Allé heb ik een batje gedaan, enkel tijdschrift gekocht en de geschenkencheques terug weggestoken voor de volgende keer. Ik heb geen boek maar wel ander interessante lectuur 🙂 en de filmpjes met instructies kan ik online kopen, mocht het niet zonder lukken. Op mijn to-do-lijstje komen Martini jurk, de Gig jurk en het Vinkenhemd voor Vic.

La Maison Victor

Dit bericht is geplaatst in Beetje van alles, Heterdraad. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *