Het is gelukt!

Het is gelukt!!!! Mijn eerste jurkje met een blinde rits! Ik heb sinds het starten met naaien ongelooflijk schrik gehad van risten, vooral van die blinde.

Deze keer was er geen weg meer terug, aangezien mijn lief mij trakteerde op een blinde ritsvoetje moest ik toch iets maken. Twijfel en twijfel…misschien moest ik toch eens een kleedje maken, alhoewel ik zelf geen dochter heb zal ik er zeker een klein meisje mee kunnen plezieren.

Dan moest ik nog een patroon met de nodige stappen zoeken. Et voilà het boek ‘Stof voor durf-het-zelvers ‘ lag al efkes onaangeraakt in de boekkast, ideaal. Ondanks enkele schoonheidsfoutjes ben ik vrij tevreden over mijn kleedje. Op naar het volgende 🙂

Stof: Stoffenkamer

Dit bericht is geplaatst in Heterdraad. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *