zomaar een clutch

Dit weekend had ik zin om iets te maken met onmiddellijk resultaat, zonder veel denkwerk maar met instant voldoening. Het is een clutch geworden. De tutorial/link had ik op de site van Eoleo gevonden. Op de link van CharmStich staat alles echt stap voor stap uitgelegd incl. patroon. Piece of cake dus, nochtans ben ik geen fan van ritsen innaaien. Toch ging het deze keer zonder probleem. Of ik de clutch als clutch zal gebruiken weet ik nog niet, maar een toiletzakje kan er altijd bij. Het is namelijk niet super stevig, misschien was het beter met wat vlieseline. Het koordje in daim aan de rits, heb ik nog van een kettinkje afgeknipt dat ik niet meer draag.

clutch1 clutch2 clutch3

Stof: De stoffenkamer

Dit bericht is geplaatst in Beetje van alles, Heterdraad. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *