Candlelight “Pure”

Al efkes ben ik op zoek naar een bedankcadeautje voor een heel goeie vriendin. Nadat ik zelf onlangs een geurkaars gekocht had bij een kaarsenfabriek in een schaal van Pure servies van Pascale Naessens was ik overtuigd.

Geurkaarsen + Pure servies van Pascale Naessens = fantastisch cadeautje.

Alleen wou ik deze keer zelf de geurkaarsen maken. Alle benodigdheden heb ik gekocht bij de Banier. De theekopjes zijn op de kop getikt door mijn Bonnie i.o.v. mij 🙂 bij de lokale Kringloopwinkel.

Nog nooit was een homemade cadeautje zo snel klaar en gemakkelijk. Wieken klaarmaken en vastzetten met een beetje gesmolten kaarsvet, rond een satéstokje binnen en op de rand van het kopje leggen. De paraffine au bain marie smelten om vervolgens de geurstof bij te voegen. Potjes/kopjes/schalen vullen en branden maar.

Dit bericht is geplaatst in Beetje van alles, Prutserijen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *