een sacoche voor Vic

Vandaag nog eens achter mijn naaimachine gekropen. Op vraag van Vic eindelijk iets gemaakt met zijn favoriet stofke (dino’s en playmobil, zegt genoeg zeker :-)). Echter tijdens het naaien gaf mijn machine het op, de naald had geen goesting meer om verder te doen. Hopelijk niks ernstig…morgen maar eens laten nakijken. Gelukkig heb ik 2 jaar geleden de oude Bernina van mijn grootmoeder gekregen, die na 30 jaar nog prima werkt. De sacoche kon afgewerkt worden tot groot jolijt van Vic. Het patroon vond ik bij Eloleo, een gratis patroon met tutorial van Zaaberry.

Stof: jeans bij De StrikPlaymobil en Dino’s bij de Stoffenkamer

Dit bericht is geplaatst in Beetje van alles, Heterdraad. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *