Queen for a day …and ever after

Al eventjes geleden heb ik van mijn vriendin Kim alias ‘Queen Fatale’ een figuuranalyse gekregen met alles erop en eraan, incl. stijlbepaling!!! Me VERY happy. Een echte aanrader voor vrouwen die aan enkele uurtjes puur verwennerij willen doen.

Je staat werkelijk in het middelpunt. Het is wel verwennerij die je dagelijks kan toepassen (lees …de investering meer dan waard!!!) Want als je eenmaal weet welk figuur je hebt en weet wat je stijl is, wordt winkelen peanuts, zeker met de tips & tricks van ‘Queen Fatale‘.

Je gaat niet enkel anders winkelen, je gaat gewoon als queen door het leven, not only for one day, ook ever after . Je voelt je beter, je sterke punten worden nog meer in de verf gezet en de onzekerheden smelten als sneeuw voor de zon, of worden in ieder geval verstopt . En mocht je dan af en toe de tips & tricks vergeten, geen nood, ‘Queen Fatale’ geeft je als kers op de taart nog een volledige collage met jouw analyse mee incl. alle tips & tricks.

Mijn volgende verwennerij zal de kleurenanalyse worden en een workshop met de girlsfriends.

Meer info over ‘Queen Fatale’  vind je op haar website (http://queenfatale.be/) en op haar Facebook-pagina  (https://www.facebook.com/queenfatale?fref=ts) kan je regelmatig stijltips vinden.

Dit bericht is geplaatst in Beetje van alles, Uitstappen, Weet-je-datjes. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *