Gaan met die banaan…

Zondag bakdag…zo gezegd zo gedaan…

Op verzoek van de schoonzuster en broer heb ik vandaag een bananenbroodje gebakken. Er was vooraf wel nog wat discussie over welk recept ik zou volgen. Ik prefereer Jeroen en de schoonzuster Sofie. Na wat vergelijk ben ik toch voor die van Sofie gegaan. Deze was met chocolade en die van Jeroen zonder…keuze was uiteindelijk toch niet zo moeilijk.

De kastanjebloem heb ik vervangen door speltbloem. Verder heb ik mijn eigen notenmix eronder vermengd en een extra eitje toegevoegd. 

Het ‘ was’ heerlijk, ja ‘was’, alles is op :-(.

bananenbroodje met chocolade

bananenbroodje met chocolade

Dit bericht is geplaatst in Beetje van alles, Kleine en grote hongertjes. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *