Een joseph trui voor Vic

Door verbouwingen kan ik al 2 jaar niks meer naaien. Gebrek aan ruimte momenteel voor naaimachine enz. Dan maar een nieuwe uitdaging zoeken. Een trui breien voor Vic was misschien nog een ideetje. Vic is dol op fel groen, fel groen is het dan ook geworden.

De moeilijkste opdracht vond ik eigenlijk een patroon vinden met een beetje uitdaging voor beginners. (lees een beetje uitdaging) HET IS GELUKT, zowel moeder als zoon zijn content!

Het werd een Joseph Trui uit La Maison de Victor de editie jan-feb van 2016. Het breien op zich ging heel snel. Het was ook ontspannend en bij momenten stressvol. Het minst leuke was de afwerking. Dankzij youtube en door een hulplijn (schoonzus) in te schakelen is de kraag tot een goed einde gebracht en kan ik eindelijk een trui aan elkaar naaien met de matrassteek.

Dit bericht is geplaatst in Heterdraad. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *